Om oss

Planetvänligt sedan 2020 - Barnfamiljer se hit!

Hos Mini & planeten hittar du välsorterad second hand när det är som bäst. Denna unika butik på 120 kvm innehåller barnkläder i storlekarna 0-12 år från välkända märken, leksaker, bärselar, bebistillbehör, barnvagnar, gravid- och amningsplagg. Finn inspiration till ett klimatsmart liv där både baby och barn kan klä sig med stil och upplev den härliga världen av planetvänliga barnkläder. Allt är preloved och redo att älskas om och om igen!

Vi som jobbar här har lång erfarenhet av barnkläder och slow fashion och älskar att hjälpa dig som kund att hitta rätt! Fråga oss gärna om vad som behövs inför förskolestarten, om klädvård eller hur du lappar och lagar familjens kläder på bästa sätt.

Via instagramsidan @miniochplaneten finns även möjligheter till ännu mer inspiration och det går att köpa på distans och få postfrakt.

Mini & planeten hittar du i ett av stans vackraste gamla gula trähus, beläget intill upplevelsebadet Paradisbadet samt parkering i Paradisgaraget och inte långt ifrån några av Örnsköldsviks bästa caféer - så möjligheterna är goda till en riktig heldag på stan när du besöker oss. Ta en glass i hamnen, häng i stadsparken och lek en stund i den stora citylekparken.

Örnsköldsviks stadskärna har en skön vibe och ligger otroligt vackert intill havet omgärdad av höga berg och hoppbacke. Välkommen till oss!

/Anna, Martin, Ulrika, Jenny och Agnes